sinterklaasfeest

Over ons

Menig kinderhart zal richting eind november sneller gaan kloppen van verwachting. De Sint komt er weer aan. Voor de mensen die het sinterklaasfeest moeten organiseren ervaren deze tijd heel anders en het is vaak stressvol.

Hebben de inkooppieten de cadeaus wel allemaal gekocht? en zijn de inpakpieten wel op tijd klaar voor het grote feest? Komt de stoomboot wel op tijd aan dit jaar of zou stuurpiet veel tegenwind hebben?

Het hele jaar door pakken wij natuurlijk cadeaus in voor onsspeelgoed.online echter gaan deze cadeautjes  in bruine dozen de deur uit  door  heel Nederland. Voor ons is de Sinterklaas periode een hele speciale periode. Onze eigen inpakkers worden geholpen door de inpakpieten en ons team draait hun handen dan ook niet om even wat extra cadeaus in te pakken en te voorzien van naamstickers. 

Omdat wij natuurlijk altijd met sinterklaas dubbelchecken welke cadeaus waar na toe gaan hebben wij ook goede contacten om Sinterklaas of gerenomeerde hulpsinterklaas met Pieten aan te bieden voor uw feest.

Mocht u interesse hebben om de cadeaus van u bedrijfs/school of verenigings Sinterklaasfeest door ons te laten verzorgen vragen wij u het aanmeldingsformulier in te vullen. Hierna nemen wij contact met u op over de invulling van u feest.